Datainstallationer

Pålidelige datanetværk installeret professionelt

Hos DM El Teknik tilbyder vi datainstallation for både virksomheder og private indenfor en bred vifte af områder. Vi assisterer erhvervsdrivende og produktionsvirksomheder med at etablere forsyninger til større maskiner, for eksempel ved opførelse af ny lagerhal, produktionshal eller kontormiljø. Vi tilbyder også at lave midlertidige installationer, som kan være nødvendige ved store begivenheder og arrangementer såsom messer, udstillinger, markeder og lignende.

Datainstallation/Datanetværk

Vi håndterer både små og store opgaver indenfor datainstallation og opsætning af datanetværk. Vi garanterer altid høj kvalitet og foretager grundige tjek af alle datainstallationer før levering.

Vores installationer overholder alle nødvendige krav til sikkerhed, støj og hastighed.

Det er vores primære opgave at sikre, at I får de datainstallationer, der bedst understøtter jeres arbejde. Derfor tilbyder vi også rådgivning om de mest optimale løsninger for netop jeres virksomhed.

Datainstallation til erhvervslivet

Vi leverer datainstallationer og netværksinstallationer til erhvervskunder.

Vi installerer vægudtag, fører kabler og sikrer, at jeres virksomhed er operationel med jeres servere så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder

  • Datainstallationer til erhverv
  • Opsætning til messer, udstillinger og markeder
  • Datainstallation til kontorer
  • Akut fejlfinding på større installationer
  • Koordination og kommunikation med producenter efter behov

Datainstallation i forbindelse med events

Til events er det essentielt, at alle installationer fungerer fejlfrit. DM El Teknik vejleder dig i valget af de rette datainstallationer. Vi installerer og demonterer efter eventet, alt imens vi sikrer overholdelse af alle regler.

Datainstallation på kontorer

Skal din virksomhed have nye kontorer eller en opgradering, står DM El Teknik klar til at hjælpe med nye datainstallationer. Vi er jeres samarbejdspartner og sørger for alt vedrørende datainstallationen, så I blot kan nyde jeres nye eller forbedrede kontorfaciliteter.

Industri installation

Vi tilbyder industriinstallationer for både store og små maskiner, herunder korrekt tilslutning af alle kabler. DM El Teknik udfører også akut fejlfinding på større erhvervsinstallationer og kan assistere med styring og kontakt til producenter efter behov.

Vi samler på glade kunder

Vi har samlet et udpluk af anmeldelser modtaget på Trustpilot. Læs alle vores anmeldelser, og giv din egen anmeldelse hos Trustpilot

Læs alle anmeldelser