installation af ladestander

Hurtig og sikker elbil oplader

Ladestander monteret af elektriker

Undgå Kø og Oplad Smart

Få din egen private ladestander til hjemmet eller virksomheden og slip for ventetid og kø ved offentlige ladestandere. Vi kender alle besværet ved at oplade en elbil på offentlige ladestandere, hvor det kan være svært at finde en ledig stander, der ofte er kø, og hvor du skal vente ved bilen, indtil opladningen er færdig. Med din egen ladestander opnår du større frihed, da du kan oplade, når det passer dig – selv mens du sover. Nu kan du fokusere på, hvordan du vil bruge den ekstra tid i din hverdag!

Kontakt os idag på 70 60 56 78, og del dine behov og placering for ladestandermontering, så finder vi den ideelle løsning for dig.

Oplad Smart og Spar Penge

At have din egen ladestander giver dig kontrol over, hvornår du oplader din elbil. Du kan vælge at oplade, når elprisen er lavest i løbet af døgnet, f.eks. om natten, hvor prisen typisk er lavest. Med din egen ladestander betaler du kun for den el, du bruger til opladning, hvilket ofte er en mere økonomisk løsning end at leje en stander gennem en abonnementsordning.

Tilslut Med App

Når du får en ladestander monteret og installeret af os, åbner det op for integration af standerens funktioner med en app på din mobiltelefon. Appen giver dig overblik og kontrol over funktioner som Planlagt opladning, Opladningsstatus, med mere.

Alle vores ladestandere kan desuden tilkobles Monta-app’en. Monta giver dig mulighed for at tilbyde opladning ved din ladestander uden omkostninger for dig. Du kan låne din ladestander ud til gæster, familie osv., og de kan betale for deres opladning gennem Monta. Monta giver dig fleksibilitet og fuld kontrol over din ladestander, så du kan leje den ud i dine ledige perioder og hurtigt tjene investeringen hjem.

Et samarbejde med fremtid

I samarbejde med AURA Energi tilbyder vi ladestandere fra anerkendte brands som Zaptec og Charge Amps. Disse ladestandere er innovative og effektive, og du kan vælge fra et udvalg af modeller med forskellige egenskaber og farver.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal du være opmærksom på, når du får din egen ladestander? Vi har samlet de mest stillede spørgsmål og svar her!

Kan man ikke bare lade bilen i en normal stikkontakt?
Jo, det kan du i princippet godt – men det er en meget dårlig idé! Din boligs elnet er nemlig ikke designet til at håndtere den store belastning. Kablerne er ofte for tynde og ikke lavet til at håndtere varmen, og i værste fald kan det ende Få i stedet en af vores el-installatører til at trække strømmen.

Hvor lang tid skal en elbil lade?
Ladetiden for en elbil afhænger af en række faktorer – herunder hvilken installation der er tale om, typen af elbil samt batteriets temperatur. Som tommelfingerregel kan du normalt lade til 55 km kørsel på 1 time.

Er det farligt at oplade elbil?
Nej – så længe at du ikke har trukket strømmen til din ladestander selv, men arbejdet er udført af en autoriseret el-installatør. Alle højvoltskomponenter er særskilt isoleret fra ledningsnettet.

Må du lade elbilen op til 100%, eller skader det batteriet?
Du kan sagtens lade din elbil op til 100%, men batteriet kan slides en lille smule, hvis bilen står opladet på 100% gennem længere tid. Overvej i stedet at lade din elbil op til 80%, hvis det er en mulighed.

Kan jeg oplade elbilen forkert?
Nej – ladestanderen har et integreret battery management system, der sikrer, at elbilen hverken kan oplades for hurtigt eller forkert. Du skal derfor ikke bekymre dig om opladningen, men bare sætte stikket i!

Kan jeg oplade i tordenvejr?
Hvis du lader med almindelig ladning kaldet AC-ladning, skal du være opmærksom på lynnedslag. Ved AC-ladning kan et lynnedslag i området nemlig medføre overspænding på elnettet i husstanden.


Vi er din autoriserede montør og installatør af ladestandere! Husk at installationen af en ladestander altid skal udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig. Vi er din lokale el-installatør på Sjælland og Øerne, og vi er autoriseret til at montere og installere din ladestander, så du er sikker på, at den bliver monteret korrekt uden at overbelaste dit private elnet.

Vi samler på glade kunder

Vi har samlet et udpluk af anmeldelser modtaget på Trustpilot. Læs alle vores anmeldelser, og giv din egen anmeldelse hos Trustpilot

Læs alle anmeldelser